Fedtfrysning København

Hvad er fedtfrysning?

Fedtfrysning er en kompliceret behandlingsform, som kræver ekspertise, erfaring og professionelt udstyr, hvis man ønsker at opnå de bedst mulige resultater.

Hos Ella Beauty centralt på Frederiksberg i København, har vi valgt at specialisere os i fedtfrysning.
Det har vi gjort, fordi vi ved af erfaring, at du som kunde får det absolut bedste resultat ud af din behandling, når din behandler er erfaren, specialiseret og fokuseret på fedtfrysning.

Fedtfrysning er den nyeste teknologi inden for fedtreducering uden kirurgi. Der er stort set ingen bivirkninger ved behandlingen.

Fedtfrysning er en smertefri behandling.

Efter fedtfrysning

Efter en endt Fedtfrysning behandling hos Ella Beauty vil du opnå en permanent fedtreduktion. Det er en nem behandling, hvor du kan nemt bare ligge og slappe af under behandling.

Under en fedtfrysning behandling fryser fedtet ned til -8 grader. Fedtcellerne kan ikke tåle at blive frosne så langt ned, så de krystalliserer, og kommer ikke igen. Det betyder at du IKKE kan tage på igen der hvor du har været behandlet.

Efter behandlingen vil kroppen helt naturligt udskille de døde fedtceller. Derfor skal du være opmærksom på, at der kan gå op til 2 måneder, før du kan se det endelige resultat. Vi anbefaler derfor også, at du venter 4-5 uger med opfølgende behandlinger, da vi på den måde bedst muligt kan optimere behandlingen.

Fedtfrysning behandling er ideel til dig, der ønsker at tabe fedt på bestemte områder.

Hvilke områder egner sig til fedtfrysning?

Dansehåndtag, ridebukselår, dobbelthage og topmave er velkendte problemområder. Sådanne fedtdepoter er ofte hormonelt eller genetisk betingede og forsvinder ikke ved slankekure og motion.

OBS! Fedtfrysning er ingen slankekur, men en metode til at fjerne de stædige fedtdepoter.

Med en Fedtfrysning-behandling hos Ella Beauty kan vi reducere det behandlede fedtdepot med op til 25% pr. behandling.
Fedtfrysning hos Ella Beauty er dog ikke en behandling til vægttab. Du skal se behandlingen som en metode til at tabe centimeter – ikke kilo.

Gratis konsultation

Du er altid velkommen til en gratis og uforpligtende konsultation i København til fedtfrysning. Her kan du høre om dine muligheder for effektiv fedtreducering uden kirurgi.

Fedtfrysning i København

​Priser

Fedtfrysning

Mave øvre og nedre – 1 påsætning 3.995 kr

Mave øvre og nedre – 2 påsætninger 5.995 kr

Dobbelthage – 1 påsætning 3.995 kr

“Dansehåndtag” /deller på siden af maven -2 påsætninger 5.995 kr

Inder og yderlår -2 påsætninger 5.995 kr

Omkring knæ -2 påsætninger 5.995 kr

BH / delle på ryggen -2 påsætninger 5.995 kr

“Mormor-arme” -2 påsætninger 5.995 kr

 

Tilbud netop nu -20%

Mave øvre og nedre – 2 påsætninger 4.796 kr

“Dansehåndtag” /deller på siden af maven -2 påsætninger 4.796 kr